Femstenavägen 3, 1 tr / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

4:a Nyproduktion med två balkonger!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
77,5 kvm
Avgift
4 198 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-01-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten står klar för tillträde 15 januari och säljs på ritning fram till dess.
Välkommen till en helt ny 4:a med två balkonger och ett fint ljusinsläpp från två håll. Genomgående hög standard med bl.a kök från Marbodal och vitvaror i rostfritt. Helkaklat stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra separat wc. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där utgång till balkongen i söder finns. Tre sovrum varav ett har utgång till den andra balkongen mot gården. Enhetlig parkett och ljust målade väggar. Nytt och mycket populärt område med blandad bebyggelse, här växer en ny handelsplats fram. Kort promenad till vacker natur, idrottsplats och sjöarna Örnäs- och Lillsjön. Finns intresse för golf erbjuder kommunen högklassiga golfbanor som Kungsängen GK och Bro Hof GK. Är hästar mer av intresse så finns flera hästgårdar och även den nya galoppbanan i Bro. Området erbjuder bussförbindelser till Kungsängen station med pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm central. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration