Femstenavägen 11, bv / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

NY & HELT UNIK 2:A MED STOR UTEPLATS I VÄST!

Slutpris
1 845 000 kr
Boarea
42,7 kvm
Avgift
2 310 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNING SÖNDAG 21 JANUARI - VÄLKOMNA!
Helt ny lägenhet med alla bekvämligheter och en underbar stor uteplats om ca 12,8 kvm i bästa västerläget! Tänk att få vara först in och njuta av allt som är nytt! Köket är utrustat med "allt", -vill du laga en gryta på induktionshällen och baka en kaka i ugnen eller är det något snabbt i micron som gäller? Valet är ditt! Du slipper diska för hand då lägenheten är utrustad med diskmaskin. Genomgående mycket hög standard och ett välrustat badrum! På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen som växer fram och Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar kommun och området att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration