Femstenavägen 3, 5 tr / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

PENTHOUSE MED 4 TAKTERRASSER!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
119,4 kvm
Avgift
6 465 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Exklusiv, unik 4:a om ca 119,4 kvm med 4 st. takterrasser om totalt ca 92 kvm! Tillträde i mitten av januari. Lägenheten säljs på ritning fram till dess.
Svårslagen lägenhet med fantastisk planlösning där ena halvan är avsedd för umgänge och den andra mer privat med bad och sovrum. Två helkaklade badrum, ett med dusch och det andra med badkar samt en separat wc i hallen. Ta en titt på planlösningen och tänk dig in i lägenheten som är något utöver det vanliga! Högt vackert läge med utsikt över del av Kungsängen. Har du bil så erbjuds lätt access till E18 mot Stockholm eller Enköping. Hissen tar dig ner till garaget där det finns möjlighet att hyra p-plats, här finns även förråd till varje lägenhet. Goda bussförbindelser till Kungsängen centrum med pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Tågresan till Stockholm central tar ca 27 minuter. Ny handelsplats växer fram i området. Vacker natur, Mälaren, sjöar med bad och skridskoåkning, golfbanor, hästsport, idrottsplats och mycket mer erbjuds i kommunen. Välkommen till en oslagbar takvåning och kommun att trivas i : )

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration