Femstenavägen 11, 2 tr / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

NY VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG I VÄST!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
53,1 kvm
Avgift
2 878 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-12-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2017-12-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar planlösning, hög standard och stilrena materialval. Här kan du mingla med gästerna medan du lagar mat då planlösningen är öppen och inbjudande mellan kök och vardagsrum. Vill ni sitta på balkongen i kvällssolen under sommaren så finns alla möjligheter för det. Sovrummet är rymligt. Helkaklat snyggt badrum med hög standard där golvvärmen känns underbar under vintern. Hallen har samma vackra nyans på klinkergolvet som badrummet vilket ger en skön harmoni då de ligger intill varandra. Nu är det upp till dig att sätta din egen prägel och flytta in dina möbler. Välkommen till en helt ny lägenhet!! Hiss för lätt access, förråd i källaren och möjlighet att hyra p-plats i garaget. Området är underbart, här växer en ny handelsplats fram, det finns vacker natur, sjöar, golf, hästar och båtliv att tillgå om andan faller på. Nära E18 och goda kommunikationer till Stockholm och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration