Femstenavägen 1, 1 tr / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

Underbar 4:a med två balkonger!

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
88,3 kvm
Avgift
4 786 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-09-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en helt underbar 4:a med två balkonger!

Här kan du bli den första som flyttar in! Allt är nytt och fräscht med alla bekvämligheter. Tänkt dig morgonkaffet mot gården och middagen på balkongen i väst. Köket är öppet men ändå avskilt från vardagsrummet. Helkaklat fräscht badrum samt ytterligare en wc. Tre rejäla sovrum.

Hiss och förråd i källaren. Åker du bil? Då finns möjlighet att hyra en p-plats i garaget och området erbjuder lätt access till E18. Åker du kommunalt? Då finns bussförbindelser till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Bålsta och Stockholm trafikerar. Ny handelsplats växer fram i området. Närhet till vacker natur med flera sjöar m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration