Femstenavägen 3, 1tr / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

3:a på 72kvm med en 8kvm balkong i söderläge!

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
71,8 kvm
Avgift
3 886 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten säljs på ritning fram till tillträdesdagen den 15 januari.

Välkommen till en optimal 3:a med öppna ytor och en fängslande balkong! Lägenheten ligger väldigt bra till, balkongen vetter mot ett grönområde och Kungsängen idrottsplats.

Lägenheten är tidigare obebodd och materialen håller en mycket hög standard. Tillval har gjorts, såsom ekbänkskiva i köket, dämpade utdragslådor samt två garagetaggar. Alla bekvämligheter som förgyller vardagen finns, badrum med golvvärme och spotlights, kombimaskin, integrerad diskmaskin. Bostaden har genomgående vackert parkett- och klinkergolv samt stora ytor som öppnar upp för kreativitet när det kommer till inredning!

På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen som växer fram och Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar kommun och området att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration