Femstenavägen 5, 2 tr

Femstenavägen 5, 2 tr

Slutpris

1 672 920 kr


Brunna Park— Kungsängen— Upplands-Bro

Femstenavägen 5, 2 tr


Slutpris
1 672 920 kr

Brunna Park— Kungsängen— Upplands-Bro

VI BJUDER PÅ ETT ÅRS FRI AVGIFT!

VI BJUDER PÅ ETT ÅRS FRI AVGIFT! Önskar du flytta hemifrån eller söker en övernattningslägenhet till bra pris. Då behöver du inte leta längre! Välkommen till denna välplanerade 1:a med alla bekvämligheter. Lägenheten är nyproducerad och inflyttningsklar -bli den första att laga mat i köket och sätta upp tavlor på väggarna. Från rummet når du en balkong om 8 kvm i fint läge mot lugn innergård. Helkaklat fräscht badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare, dusch och spotlights i tak. Allrummet rymmer både soffa, säng och matplats samt har garderober och städskåp. Det ljusa köket från Marbodal är välutrustat med vitvaror som: kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Hallen har ett praktiskt klinkergolv som övergår i parkettgolv för resten av lägenheten. Samtliga väggar är vitmålade. Brunna Park är ett nytt populärt område med gångavstånd till den nya handelsplatsen som bl.a. rymmer Coop, Lidl, Apoteket och Biltema. Området erbjuder vacker natur, insjöar, idrottsplats och motionsspår. Kommunen erbjuder även golf, hästar, båtklubbar vid Mälaren och mycket mer. Nära påfart till E18 mot Stockholm och Enköping. Bussförbindelser till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Bålsta och Stockholm trafikerar. Snabbt tillträde möjligt.


Boarea
34 kvm
Avgift
1 840 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.