Femstenavägen 11, 5 tr / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

TAKTERRASS OM CA 48 KVM!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
56,8 kvm
Avgift
3 077 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris: 2.300 000 kr Prissänkt från 2 850 000 kr först till kvarn, endast individuella visningar!
Gigantisk takterrass i bästa sydvästläget! Här finns plats för loungemöbler, matsalsbord och solstolar! Lägenheten har stora fönster och ett härligt ljusinsläpp. Köket i vitt angränsar mot vardagsrummet, sovrummet är rymligt, båda med utgång till takterrassen. Hallen är ljus och fin, har ett praktiskt klinkergolv. Helkaklat mycket fint duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Hiss i trapphuset, förråd i husets källare. Garageplatser och utomhusparkering finns (kö till garaget). Närhet till E18 mot Stockholm eller Enköping.
Bussförbindelser till Kungsängen station där pendeltåg trafikerar mot Stockholm och Bålsta. Gångavstånd till vacker natur och insjöar (Lillsjön och Örnässjön) samt den nya handelsplatsen som växer fram. Mälarens vatten finns i kommun och båtplatser finns att hyra. Välkommen till en otroligt vacker kommun med lantliga miljöer och närhet till Stockholms puls.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration