Gabardinvägen 4 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Välskött hus med stort inglasat uterum, nytt tak och nya fönster!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
33 533 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Gabardinvägen såldes av oss 2017-08-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Gabardinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och gedigen villa i en mysig och mycket omtyckt del av barnvänliga Brunna! Villan fick nya isolerglas 2010 och nytt yttertak 2014, automatsäkringar med jordfelsbrytare 2013, luftvärmepump 2010, nya takfönster och ytterdörrar 2010, ny panel på gavlarna 2010, fiber 2015, stort och härligt inglasat uterum i insynsskyddat läge 1998 och mer därtill! Idag finns fyra sovrum men det går enkelt att få till ytterligare ett sovrum. Väl omhändertagen villa där de stora kostnaderna är tagna! En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Huset är besiktigat och energideklarerat samt har genomfört radonmätning - se pdf:er. Tillträde i november/december eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration