Glasyrvägen 24 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Hus på populär adress med braskamin och pool!

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea/biarea
138/4 kvm
Driftkostnad
29 810 kr/år
Tomtarea
410 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Glasyrvägen såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Glasyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva ett av husen på populära Glasyrvägen/Mosaikvägen! Bra planerat hus med fint kök, isolerglasfönster med persienner, hall med golvvärme, braskamin, inglasat uterum, pooldäck, pool, fiber, renoverad balkong och dubbla luftvärmepumpar m.m. Garage, förråd och asfalterad uppfart med plats för 2 bilar. Friköpt trädgårdstomt. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur runt knuten och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration