Glasyrvägen 16 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Välkommen till ett fantastiskt familjehus i populära Brunna!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
29 788 kr/år
Tomtarea
410 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-12-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Glasyrvägen såldes av oss 2017-12-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Glasyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Barnfamiljernas drömhus finns nu till salu! Här finns det mesta som man en barnfamilj kan tänkas behöva. 4 sovrum, varav ett är utbyggt. Vardagsrummet har en öppen planlösning med braskamin. Gediget kök med trevlig köksö. På ovanvåningen finns ett av husets två fina helkaklade badrum, här i anslutning till en bastu. I övrigt har huset genomgående ett fräscht laminatgolv. På husets baksida finns en stor härlig pool med eget uppvärmningssystem.

Här finns även en fridfull damm med ett fungerade pumpsystem! Huset är utrustat med 14 kvm solcellspaneler, vilket minskar energikostnaden avsevärt! Gott om förvaringsutrymme finns i form av garage och ett isolerat förråd. Tre parkeringsplatser finns, varav en i garaget. Underbart område för barnen med cykel- och gångavstånd till förskola, skola, stormarknad samt vacker natur! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration