Hallonvägen 92, 2 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

2:a med inglasad balkong i väst

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 424 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2017-01-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i låghus med inglasad balkong i väst! Hela lägenheten om 2 rok och 67 m² är välskött men i behov av modernisering. Hall med ingång till klädkammare. Sovrum med 3 st. garderober och vacker vy mot allmänning, även härifrån nås klädkammaren. Ljust kök med trevlig matplats. Vardagsrum i bra storlek. Rymligt badrum med fönster. Inglasad balkong i väst, här finns även en markis och jalusier. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Säkerhetsdörr är installerad. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning och livsmedelsbutik. Bussförbindelser mot både Brunna och Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, bussar och pendeltåg. Resan tar ca. 27 minuter från T-centralen och tågen går i kvartstrafik till Kungsängen. Hela 18 000 kr i den inre repfonden! Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. OBS! Lägenheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo. Det innebär att inga anspråk kan ställas på säljaren vad gäller lägenhetens skick och funktion. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration