Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hallonvägen 92, 2 tr

2:a med inglasad balkong i väst

Högst upp i låghus med inglasad balkong i väst! Hela lägenheten om 2 rok och 67 m² är välskött men i behov av modernisering. Hall med ingång till klädkammare. Sovrum med 3 st. garderober och vacker vy mot allmänning, även härifrån nås klädkammaren. Ljust kök med trevlig matplats. Vardagsrum i bra storlek. Rymligt badrum med fönster. Inglasad balkong i väst, här finns även en markis och jalusier. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Säkerhetsdörr är installerad. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning och livsmedelsbutik. Bussförbindelser mot både Brunna och Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, bussar och pendeltåg. Resan tar ca. 27 minuter från T-centralen och tågen går i kvartstrafik till Kungsängen. Hela 18 000 kr i den inre repfonden! Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. OBS! Lägenheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren är ett dödsbo. Det innebär att inga anspråk kan ställas på säljaren vad gäller lägenhetens skick och funktion. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hallonvägen 92, 2 tr
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 424 kr/mån
Driftkostnad: 125 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hallonvägen