Hallonvägen 74, bv / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Splitterny 3:a ombyggd till 4:a i markplan!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 086 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Man kan renovera, och så kan man renovera - som ett fullblodsproffs! Denna 3:a om 84 m² i markplan är smart ombyggd till en 4:a. Jag fick möjligheten att se den som helt betongren i våras, för att nu få äran att sälja den i skick som nyproduktion! Varenda pinal är bytt i lägenheten; från golvlister, dörrposter, el (jordat, automatsäkringar, jordfelsbrytare, nya uttag och strömbrytare från Schneider), garderober, blombänkar, socklar, trösklar, innerdörrar, trätrall och belysning till golv, golvvärme, väggytskikt, spotlights, inredning garderober, det toppmoderna köket, det påkostade badrummet och den lika fina wc:n samt all maskinell kvalitetsutrustning (Electrolux) - allt anno 2017! Och bäst av allt är att fackmän med behörighet har gjort varenda moment och allt är helt oanvänt! Den utbyggda balkongen är snyggt renoverad och ny altan med ny altandörr kom på plats i maj/juni i år, båda uteplatserna har infälld ledbelysning! Stort förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutiker. Även nära bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Populär och lågt belånad HSB förening. Tänk Dig det bästa av två världar - nyproduktion i en gammal stabil förening! Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Vi ses på visningen alt. i VR (Virtual Reality) - se bilderna!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration