Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hallonvägen 74, bv

Splitterny 3:a ombyggd till 4:a i markplan!

Man kan renovera, och så kan man renovera - som ett fullblodsproffs! Denna 3:a om 84 m² i markplan är smart ombyggd till en 4:a. Jag fick möjligheten att se den som helt betongren i våras, för att nu få äran att sälja den i skick som nyproduktion! Varenda pinal är bytt i lägenheten; från golvlister, dörrposter, el (jordat, automatsäkringar, jordfelsbrytare, nya uttag och strömbrytare från Schneider), garderober, blombänkar, socklar, trösklar, innerdörrar, trätrall och belysning till golv, golvvärme, väggytskikt, spotlights, inredning garderober, det toppmoderna köket, det påkostade badrummet och den lika fina wc:n samt all maskinell kvalitetsutrustning (Electrolux) - allt anno 2017! Och bäst av allt är att fackmän med behörighet har gjort varenda moment och allt är helt oanvänt! Den utbyggda balkongen är snyggt renoverad och ny altan med ny altandörr kom på plats i maj/juni i år, båda uteplatserna har infälld ledbelysning! Stort förråd i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutiker. Även nära bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Populär och lågt belånad HSB förening. Tänk Dig det bästa av två världar - nyproduktion i en gammal stabil förening! Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Vi ses på visningen alt. i VR (Virtual Reality) - se bilderna!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hallonvägen 74, bv
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 4 086 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hallonvägen