Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Hallonvägen 58, 1 tr

Toppfin och fackmannamässigt renoverad 2:a!

Mycket fin och fackmannamässigt renoverad 2:a om 67 m² i populära Brf Tibble! Snyggt och modernt IKEA kök från 2013 med infällda spotlights i taket, massiv ekbänkskiva, stänkskydd av mosaik och nyare vitvaror m.m. Bra matplats invid köksfönstret, hall med stiligt golv och spotlights i taket, härifrån nås klädkammaren. Det ljusa vardagsrummet har också spotlights i taket och en liggande träpanelvägg som höjer mysfaktorn i rummet ordentligt, härifrån nås balkongen. Stort sovrum, också utrustat med spotlights i taket, samt en hel garderobsvägg med delvis helvita skjutdörrar och delvis skjutdörrar med spegel. Helkaklat badrum med badkar och fönster. Genomgående nytt ekparkettgolv i lägenheten förutom i hallen som har nytt laminatgolv, alla tak och snickerier är ommålade, lister och dörrposter är utbytta såväl som elskåpet (automatsäkringar), strömbrytare och vägguttag, samtliga väggytskikt är uppdaterade - kort och gott en 2:a i superskick! Mysig inglasad balkong med morgonsol och en fin trätrall. Över 13 000 kr i den inre repfonden! Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, natur, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Stabil HSB förening med låga avgifter, billig parkering och nyligen genomfört stambyte via re-lining. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Hallonvägen 58, 1 tr
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 424 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hallonvägen