Hallonvägen 58, 1 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Toppfin och fackmannamässigt renoverad 2:a!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 424 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2017-06-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin och fackmannamässigt renoverad 2:a om 67 m² i populära Brf Tibble! Snyggt och modernt IKEA kök från 2013 med infällda spotlights i taket, massiv ekbänkskiva, stänkskydd av mosaik och nyare vitvaror m.m. Bra matplats invid köksfönstret, hall med stiligt golv och spotlights i taket, härifrån nås klädkammaren. Det ljusa vardagsrummet har också spotlights i taket och en liggande träpanelvägg som höjer mysfaktorn i rummet ordentligt, härifrån nås balkongen. Stort sovrum, också utrustat med spotlights i taket, samt en hel garderobsvägg med delvis helvita skjutdörrar och delvis skjutdörrar med spegel. Helkaklat badrum med badkar och fönster. Genomgående nytt ekparkettgolv i lägenheten förutom i hallen som har nytt laminatgolv, alla tak och snickerier är ommålade, lister och dörrposter är utbytta såväl som elskåpet (automatsäkringar), strömbrytare och vägguttag, samtliga väggytskikt är uppdaterade - kort och gott en 2:a i superskick! Mysig inglasad balkong med morgonsol och en fin trätrall. Över 13 000 kr i den inre repfonden! Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, natur, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Stabil HSB förening med låga avgifter, billig parkering och nyligen genomfört stambyte via re-lining. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 500 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration