Hambovägen 9 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Trivsamt parhus med inredd vind! Altan med pool i söderläge!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
122,5 kvm
Driftkostnad
28 860 kr/år
Tomtarea
261 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Hambovägen såldes av oss 2017-06-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hambovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning 26/6 kl 18:00-18:30. Ring för tidigare visning! Nu är ett av de trevliga parhusen i Brunna till salu! På lugn återvändsgata finns detta parhus där säljaren inrett vinden för att få ytterligare rum. Vinden som kan användas som allrum eller sovrum har ett fönster och passar ypperligt för barn/tonåringen. Den givna platsen en sommardag är trädgårdssidan i söderläge med poolen, perfekt för både barn och vuxna och när(om) det blir för varmt kan markisen vevas ut för lite skugga. Planlösning är praktisk med kök och vardagsrum på entréplan samt en gästtoalett. Mellanplan har tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Fiber finns indraget i huset 2014. Garaget har gått om plats för bil samt ytterligare förvaring och har även genomgång till trädgårdssidan, mycket praktiskt. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren vid Stigstorp ca 2000 meter från huset. Buss, stormarknad och golfklubb i närheten. Besiktigat & energideklarerat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration