Sök Meny
Såld

Upplands-Bro / Kungsängen - Brunna / Hambovägen 9

Trivsamt parhus med inredd vind! Altan med pool i söderläge!

Visning 26/6 kl 18:00-18:30. Ring för tidigare visning! Nu är ett av de trevliga parhusen i Brunna till salu! På lugn återvändsgata finns detta parhus där säljaren inrett vinden för att få ytterligare rum. Vinden som kan användas som allrum eller sovrum har ett fönster och passar ypperligt för barn/tonåringen. Den givna platsen en sommardag är trädgårdssidan i söderläge med poolen, perfekt för både barn och vuxna och när(om) det blir för varmt kan markisen vevas ut för lite skugga. Planlösning är praktisk med kök och vardagsrum på entréplan samt en gästtoalett. Mellanplan har tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Fiber finns indraget i huset 2014. Garaget har gått om plats för bil samt ytterligare förvaring och har även genomgång till trädgårdssidan, mycket praktiskt. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren vid Stigstorp ca 2000 meter från huset. Buss, stormarknad och golfklubb i närheten. Besiktigat & energideklarerat.

Sponsrade länkar
Upplands-Bro / Kungsängen / Brunna
Hambovägen 9
Slutpris: 3 850 000 kr
Boarea: 122,5 kvm
Driftkostnad: 28 860 kr/år
Tomtarea: 261 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Hambovägen