Hjärtstensvägen 13, 2 tr / Parkstaden / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

Balkong med fint läge mot skogen!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
68,5 kvm
Avgift
3 996 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjärtstensvägen såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjärtstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden / Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING! Denna vackra 3.a ligger två trappor upp (våning 3) och har ett mycket fint och tilltalande läge med balkong mot skogen. Ljusinsläpp från två håll vilket gör att du kan öppna upp och få en skön bris varma sommardagar. Köket är snyggt i vitt med rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där utgången till balkongen finns. Två sovrum ett i öst och det andra i väst. Snyggt badrum med dusch, golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hiss finns så klart om du inte vill ta trapporna upp. Eget förråd finns i källaren och cykeln ryms i det gemensamma cykelrummet. Planteringarna runt huset är gå gång och föreningen erbjuder möjlighet att hyra en p-plats. Gångavstånd till den nya handelsplatsen, Brunna Park. Vacker natur runt knuten och sjöarna Lillsjön och Örnässjön. Även Mälaren erbjuder svalkande bad i området. E 18 erbjuder lätt access mot Stockholm eller Enköping.
Välkommen till ett nytt vackert område!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration