Hjärtstensvägen 15, bv / Parkstaden / Kungsängen / Upplands-Bro

Splitterny 2:a med stor uteplats i sydväst

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
47,5 kvm
Avgift
2 771 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (entréplan) (Hiss finns)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjärtstensvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjärtstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! VISNING SÖNDAG 17/2 KL. 13:00-13:30!
Yteffektiv och splitterny 2:a med stor uteplats om ca. 13 m² i fint sydvästläge. Hall med klinkergolv, vitt kök från Marbodal med rostfria vitvaror, helkaklat duschrum med infällda ledspotlights, golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, mysigt sovrum med 3 st. garderober och utgång till uteplatsen. Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen som växer fram i området samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf, ridning, båtåkning, svampplockning, friluftsliv eller skridskoåkning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och tågen går i kvartstrafik. Förråd finns till varje lägenhet, cykelförråd finns. Matbutik finns runt hörnet. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration