Hjortronvägen 27, bv / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Stor 1:a om 45 m² i markplan med uteplats i väst!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 231 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor 1:a om 45 m² i markplan och med hörnläge i huset! Hall med inbyggda garderober, stort badrum med badkar och fönster, fint fullutrustat IKEA kök från 2013 med matplats invid köksfönstret, stort allrum, som fungerar som kombinerat vardagsrum och sovrum, med ekparkettgolv. Mysig uteplats, delvis under tak, med trätrall och staket i rakt västerläge (kvällssol). Populär HSB förening med god ekonomi som genomfört stambyte via re-lining. Bredband upp till 1 000 Mbit/s. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område nära Lillsjön med badplats, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik, busshållplats, skola, förskola och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, tågresan tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration