Hjortronvägen 93, Entréplan

Hjortronvägen 93, Entréplan

Slutpris

1 395 000 kr


Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Hjortronvägen 93, Entréplan


Slutpris
1 395 000 kr

Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Fin gaveletta på entréplan i populär och stabil HSB förening!

Ypperligt tillfälle att förvärva en fin gaveletta på entréplan i stabil och populär HSB förening, i naturskönt område med bekvämt avstånd till allmänservice! Med sina yteffektiva 45 m² så möts du av en bostad med flera renoveringar gjorda anno 2018 som golv med ekparkett, målade väggar, stilfullt helkaklat badrum med badkar. Charmigt kök med kyl/frys samt spis från 2018, stor och lättmöblerat vardagsrum/sovrum med god plats för både soffa och dubbelsäng, här finns möjligheten att bygga till en sovalkov om det så önskas, utgång till den trevliga uteplatsen med staket runt om i västläge med eftermiddag-och kvällssol! Bra möjlighet att få en toppfin bostad genom enkla renoveringar. Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén, närhet till parkering, tvättstuga, buss och livsmedelsbutik. Inre reparationsfond om 3 941 kr som köparen fritt får disponera för renovering.

HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till allt som Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Stamrenovering via relining 2011-2013. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 400kr. per m² (årsredovisning 2018).

Snabbt tillträde är möjligt, Varmt välkommen!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 403 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.