Hjortronvägen 43, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Jättefin 2:a med ett lugnt, suveränt hörnläge!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 573 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (markplan)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 2:a! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv med ljusa tapeter och mycket trevlig planlösning. Hallen är rymlig med en funktionell klädkammare. Helkaklat badrum som är totalrenoverat och stod klart i februari i år, här finns både tvättmaskin och torktumlare och är mycket smakfullt inrett. Köket är ljust och rymligt med en matplats vid fönstret. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum med plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Själva läget på bostaden är suveränt då det är en hörnlägenhet, det är lugnt och gränsar mot grönområdet med sina stora gräsmattor och träd. Mycket trevlig balkong som vetter mot entrésidan. Det finns möjlighet att göra en större uteplats på både framsidan och baksidan. Bostadsrättsföreningen är bra och stabil. Närområdet lugnt med fina promenadstråk och närhet till Lillsjön där det finns en fin badplats. Det är promenadavstånd till matbutiken som ligger i området samt till Kungsängens Centrum, hit finns det även bra bussförbindelser. Från Kungsängens Centrum tar du dig in till Stockholms City med pendeltåg på ca 25 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Tibble

Ett mycket uppskattat område som erbjuder närhet till naturen, skolor, livsmedelsbutik och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.