Kakelstigen 61 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Bra skick i absolut toppenläge

Slutpris
2 760 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
29 620 kr/år
Tomtarea
147 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Kakelstigen såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kakelstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket fint radhus på friköpt tomt i barnvänliga Brunna! Radhuset ligger i den länga som har ett av de absolut bästa lägena i hela området! Baksidan angränsar mot en större allmänning med lekplats. Entréplanet rymmer ett vitt mycket fräscht kök från 2009, ljus hall med spotlights i taket från 2012, en helkaklad fräsch wc från 2005 samt ett rymligt vardagsrum med utgång till ett underbart isolerat uterum. Ovanvåningen har ett mycket fräscht helkaklat badrum från 2006, här finns en ångdusch med bubbelbad samt ett allrum och tre sovrum varav ett med utgång till balkong. Idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Besiktigat och energideklarerat - se PDF: er. Se även länk till hemsidan för Kakelstigens samfällighet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.