Klodalsvägen 30

Klodalsvägen 30

Slutpris

2 290 000 kr


Ålsta— Kungsängen— Upplands-Bro

Klodalsvägen 30


Slutpris
2 290 000 kr

Ålsta— Kungsängen— Upplands-Bro

Idylliskt hus och hörntomt i fridfullt område!

Välkommen på visning till det lilla mysiga huset med den vackert kuperade tomten! Längst in i området och med skogen som närmaste granne är läget tyst och fridfullt. Huset har ett högt fint läge som ger många soltimmar. På tomten finns en carport med uppfart, ett förråd, ett växthus, en verkstadsbod, en flaggstång, en liten damm, en uteplats och ett bra förrådsutrymme i krypgrunden. Huset har allt man behöver; här finns tvättmaskin, wc, dusch, ett fullt utrustat kök, två sovrum och ett allrum med en braskamin samt nylagt tak 2016. Fiber är grävt i området, kommunalt vatten via samfällighet och egen septiktank. Nära till goda kommunikationsmöjligheter och diverse butiker, restauranger och allmänservice i Kungsängen centrum. Vi ses!


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
14 460 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.