Knektvägen 1, 4 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

3:a med låg avgift och sjöutsikt!

Slutpris
1 495 000 kr
Referensnummer
143 373
Boarea
72 kvm
Avgift
3 748 kr/mån
Driftkostnad
140 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knektvägen 1, 4 tr såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 3:a till försäljning på populära Knektvägen/Ringvägen! Väl planerade 72 m² och en låg månadsavgift! Lägenheten inrymmer en hall med 8 garderober, badrum, kök, matsal, vardagsrum och 2 sovrum. Inglasad balkong med trätrall och fin utsikt över både Mälaren och centrumstråket. Säkerhetsdörr. Tillhörande förråd på vinden och fräsch tvättstuga m.m. i källarplan - ett bekvämt boende! Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi. Trevlig grön gård med bl.a. grillplats. Ett stenkast till buss och p-tåg med 15 min trafik till Stockholm City. Lugnt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Över 6 000 kr i rep.fonden. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.