Knektvägen 1, 6 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

HÖGT FINT LÄGE I CENTRUM!

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
147 526
Boarea
81.5 kvm
Avgift
4 280 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knektvägen 1, 6 tr såldes av oss 2014-09-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart högt och fint läge i centrum! Inglasad balkong med kvällssol. Hela lägenheten totalrenoverades 2003, är mycket fräscht och ger ett välkomnande intryck. Helkaklat stort duschrum med egen tvättmaskin. Önskas stor tvättstuga, finns det i husets källare. Köket är mycket snyggt med luckor av ek och vitvaror i rostfritt. Stor härlig matplats i vinkel från köket (har tidigare varit ett sovrum). Insynsskyddat läge med fri utsikt över delar av gamla Kungsängen. Rymlig klädkammare i hallen, önskas mer förrådsutrymme finns det på vinden. Stenkast till centrum med god service och pendeltåg. HSB förening med god ekonomi. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.