Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Kungsängen centrum / Knektvägen 1, entréplan

Mycket fin 3:a med endast ett par minuters promenad till Kungsängens Centrum

På endast ett par minuters promenad från Kungsängen Centrum finns denna välplanerade trea med genomgående renoverade ytskikt. Lägenheten har ett stilrent ljust kök med matplats för 4 personer intill fönster. Ljust, lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl matplats som soffgrupp. Vardagsrummet har även utgång till balkong under tak. Två bra sovrum, båda med plats med för dubbelsäng. Det kaklade badrummet med duschkabin kommer att renoveras i samband stambytet.
En kort promenad till centrum med pendeltåg, restauranger, matbutiker och allt som kan önskas. Föreningen planerar att påbörja stambyte i slutet på 2017 som tidigast, då kommer badrummet att renoveras i sin helhet - läs mer om detta under avsnittet "Kommande renoveringar i föreningen". Som köpare kommer det finnas möjlighet att göra tillval i badrummet. Mycket uppskattad HSB förening med stabil ekonomi och låg belåning. Grön fin gård med grill- och uteplats, fotbollsplan samt lekplats. På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina strövområden, ridskola/stall samt bad- och båtplats i Mälaren. Med kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till T-centralen där resan tar ca. 28 min.
Välkommen på visning, ni kommer att gilla det ni ser.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Kungsängen centrum
Knektvägen 1, entréplan
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 74,3 kvm
Avgift: 4 275 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Knektvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.