Kornettstigen 5, bv / Södra Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

GENOMGÅENDE FRÄSCH MARK 5:A I BRA LÄGE!

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
36 677
Boarea
116 kvm
Avgift
6 540 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-våningshus
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornettstigen såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kornettstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin marklägenhet om hela 116 m² i trevligt låghus! 4 sovrum i bra storlek, 2 fräscha badrum varav ett med djupt bubbelbadkar samt smakfullt renoverat kök i öppen planlösning med stort vardagsrum. Här får det större sällskapet plats! Det smart planerade IKEA-köket är totalrenoverat 2011 och har gott om förvaring och arbetsyta. Enhetligt parkettgolv i kök, vardagsrum och hall. Rymlig altan i bästa sydvästläge med sol från lunch till kväll. Vardagsrummet och 2 av sovrummen ligger mot skogen utan insyn. Lägenheten har fönster åt 3 håll och hörnläge vilket ger en härlig radhuskänsla. Bra förvaringsmöjligheter i 2 klädkammare och flera garderober. Mycket lugnt och barnvänligt område med lekplatser och naturen in på knuten. Närhet till skola, förskola, stormarknad och buss till Kungsängen centrum med pendeltåg i kvartstrafik till Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.