Kungsvägen 6C, -1 tr / Svartviken / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Toppenfin 1,5:a med terrass och sjöglimt!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNING TISDAG 14/5 KL. 18:00-18:30!
Mycket fräsch och bra planerad 1,5:a på 55 m² by -06! Stor terrass om ca. 25 m² med trädäck från 2015, under tak och i sydostläge! Här kan det stora sällskapet njuta av ett ostört läge och fin utsikt mot Mälaren. Enhetlig ekparkett och genomgående fina väggytskikt. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Snyggt kök med rostfria vitvaror, bänkskiva av laminat och inbyggt vinställ. Fint helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, mosaikvägg och duschvägg av glas. Bra klädkammare med städgarderob och hyllsystem från Elfa. I den trevliga hallen finns en garderob med skjutdörrar. Ett förråd hör till lägenheten och ligger precis utanför lägenhetens entré. Stabil och omtyckt förening med stark ekonomi och installerad bergvärme. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmän service, buss och pendeltåg med 15 minuters trafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Nära till bad- och båtplats i Mälaren. Bör ses och upplevas! Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2017): ca. 8 600 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration