Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Svartviken / Kungsvägen 6C, 1 tr

Rymlig 3:a med spatiöst sovrum och magnifikt uterum!

Varmt välkommen till en ljus och öppen 4:a ombyggd till en 3:a om hela 112 m² i populära Svartviken! Lägenheten har ett magnifikt inglasat uterum om ca. 20 m² som vetter mot Mälaren. Hit når solen från tidig morgon till en bra bit in på eftermiddagen/tidiga kvällen. Båda lägenhetens duschrum är fräscha och helkaklade, tvättpelare finns i ett av dem. Genomgående finns känslan av nyskick med fina välbehållna ytskikt. Det trevliga vita köket är modernt och bildar tillsammans med den rymliga matplatsen och stora vardagsrummet en perfekt umgängesdel. I den mer privata delen av lägenheten finns idag 2 sovrum och en walk-in-closet/förråd med fönster, samtliga i insynsskyddat läge. Det största sovrummet är hopslaget av 2 mindre sovrum och ger idag utrymme till t.ex. en skrivbordshörna. Går enkelt att återställa till ursprungliga 3 sovrum i lägenheten om så önskas. Möblerbar hall i vinkel och en väl tilltagen klädkammare finns också. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmänservice, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Mycket nära till bad- och båtplats i Mälaren. Tillträde enligt överenskommelse. Här är lägenheten med det där lilla extra - bör upplevas på plats!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 8 400 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Svartviken
Kungsvägen 6C, 1 tr
Slutpris: 2 995 000 kr
Boarea: 112 kvm
Avgift: 6 683 kr/mån
Driftkostnad: 325 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Kungsvägen