Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Svartviken
Kungsvägen 6C, 1 tr
Utgångspris: Kalkyl 2 995 000 kr
Boarea: 112 kvm
Avgift: 6 683 kr/mån
Driftkostnad: 325 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Svartviken / Kungsvägen 6C, 1 tr

Rymlig 3:a med spatiöst sovrum och magnifikt uterum!

Varmt välkommen till en ljus och öppen 4:a ombyggd till en 3:a om hela 112 m² i populära Svartviken! Lägenheten har ett magnifikt inglasat uterum om ca. 20 m² som vetter mot Mälaren. Hit når solen från tidig morgon till en bra bit in på eftermiddagen/tidiga kvällen. Båda lägenhetens duschrum är fräscha och helkaklade, tvättpelare finns i ett av dem. Genomgående finns känslan av nyskick med fina välbehållna ytskikt. Det trevliga vita köket är modernt och bildar tillsammans med den rymliga matplatsen och stora vardagsrummet en perfekt umgängesdel. I den mer privata delen av lägenheten finns idag 2 sovrum och en walk-in-closet/förråd med fönster, samtliga i insynsskyddat läge. Det största sovrummet är hopslaget av 2 mindre sovrum och ger idag utrymme till t.ex. en skrivbordshörna. Går enkelt att återställa till ursprungliga 3 sovrum i lägenheten om så önskas. Möblerbar hall i vinkel och en väl tilltagen klädkammare finns också. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmänservice, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Mycket nära till bad- och båtplats i Mälaren. Tillträde enligt överenskommelse. Här är lägenheten med det där lilla extra - bör upplevas på plats!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 8 400 kr.

Sponsrade länkar

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Planlösning 2D
Planlösning 2D
Planlösning 3D
Planlösning 3D
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL
  Ekparkett och vitmålat, möblerbar hall i vinkel, ingång till walk-in-closet/förråd och lite längre in till klädkammare.

  WALK-IN-CLOSET/FÖRRÅD
  Ekparkett och vitmålat, 3 st. vita garderober, hyllplan och fönster.

  SOVRUM 1
  Ekparkett och vitmålat, fönster i 2 väderstreck och utan insyn.

  SOVRUM 2
  Ekparkett och tapet, stort rum med dubbla ingångar och plats för t.ex. skrivbordshörna. Är ursprungligen 2 mindre sovrum och kan lätt återställas igen om så önskas, dubbla fönster utan insyn.

  DUSCHRUM 1
  Kakel och klinker, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), duschplats med tonade vikbara duschväggar av glas och fönster.

  KÖK
  Ekparkett och vitmålat, vita släta luckor, vitt kakel, bänkskiva av laminat/rostfritt, fönster ovan diskho, fläkt (Futurum), spis med häll och varmluft (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), hel kyl (Electrolux) och hel frys (Electrolux).

  MATPLATS
  Ekparkett och vitmålat, öppet mot köket, fönster i 2 väderstreck med sjöutsikt.

  VARDAGSRUM
  Ekparkett och vitmålat, breda öppningar från hall, kök och matplats, stort fönsterparti med sjöutsikt skapar ljus och rymd, utgång till uterummet.

  KLÄDKAMMARE
  Ekparkett och vitmålat, 2 st. garderober, elcentral, hyllplan och inkommande fiberanslutning.

  DUSCHRUM 2
  Kakel och klinker, wc, handfat, spegelskåp med spotlights, duschplats med tonade vikbara duschväggar av glas och väggfast skåp i ek.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  112 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2006
 • Byggnadskommentar
  Flerfamiljshus. 90 lägenheter fördelade på fyra bostadshus. Beståndet innefattar tre punkthus och ett lamellhus. Husen har 5-7 våningar.
 • Värme och ventilationsanl.
  Vattenburen radiatorvärme via fjärrvärme. Mekanisk frånluft.
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus. 90 lägenheter fördelade på fyra bostadshus. Beståndet innefattar tre punkthus och ett lamellhus. Husen har 5-7 våningar.
Energideklaration
 • Beskrivning
  Energiprestanda 116 kWh/m² år.
  Energideklaration utförd 2010-02-22.
TV/Internet
 • Ansluten till kabelnät. Tele 2 Viasat grundutbud ingår i angiven månadsavgift (89:-/månad).
  Bredband. Bredband 2 >100 Mbit ingår i angiven månadsavgift (155:-/månad).
Uterum
 • Magnifikt uterum om ca. 20 m² med vitmålade pelare och tak samt inglasad med skjutbara glaspartier. Här kan Mälaren avnjutas precis som solen större delen av dagen. Uterummet är utrustat med matta, lamellgardiner, solgardiner och takbelysning.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: 525 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Parkering
  P-plats: 330 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Parkering kommentarer
  I området finns 52 parkeringsplatser och 38 garageplatser. Alla med kupé-/motorvärmare. Kö till garageplatserna. Till varje lägenhet garanteras minst en p-plats.
  Gästparkering mot avgift anlades 2015 i anslutning till infarten på Kungsvägen.
Ekonomi
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Hushållsström
  325 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  325 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel av årsavg.
  1,468900
 • Andelstal insats
  1,468900
 • Pantsättning
  är inte pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-02-07.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Svartviken. I föreningen finns 90 lägenheter.
 • Allmänt
  2005 uppförde PEAB fyra flerfamiljshus i Svartviken, samtliga med balkonger eller altaner mot söder. Nära centrum och ca. 10 minuters promenad till pendeltågsstation, linjen Bålsta-Västerhaninge. Ca. 25 minuters restid med tåget till Stockholm Central. Föreningen har en mycket informativ hemsida, http://www.brfsvartviken.se/.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Ett antal cykelrum/barnvagnsrum samt två soprum. Gemensam grovtvättstuga finns. (Varje lgh är utrustad med tvättmaskin och torktumlare). Extra lägenhetsförråd finns, f.n. med kö till.
Området
 • Centralt läge med gångavstånd till pendeltåg och bussar samt centrum med livs, restauranger, banker, apotek, system m.m. 250 meter till skola och förskola.

  Skolor och barnomsorg
  Det finns fem förskolor som tillhör området Blåsippan, Grottan, Klockarängen, Bergshöjden och Ekbacken, därefter erbjuds Bergaskolan F-6, Lillsjöskolan F-3, Ekhammarsskolan 6-9. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor www.upplands-bro.se. Kommunens gymnasieskola heter Upplands-Brogymnasiet.

  Kommunikationer
  Närhet till Kungsängen centrum och pendeltågsstation. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Pendeltågsresan från Stockholms central tar ca 25 minuter till Kungsängen. Nattetid går nattbussar mellan Stockholm och Kungsängen.

  Närservice och fritid
  För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a. vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl) och Brunna (Coop Forum).
 • Kommunikationer
  Närhet till Kungsängen centrum och pendeltågsstation. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Pendeltågsresan från Stockholms central tar ca 27 minuter till Kungsängen. Nattetid går nattbussar mellan Stockholm och Kungsängen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!