Kungsvägen 6C, 1 tr / Svartviken / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Rymlig 3:a med spatiöst sovrum och magnifikt uterum!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
6 683 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2017-08-03. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en ljus och öppen 4:a ombyggd till en 3:a om hela 112 m² i populära Svartviken! Lägenheten har ett magnifikt inglasat uterum om ca. 20 m² som vetter mot Mälaren. Hit når solen från tidig morgon till en bra bit in på eftermiddagen/tidiga kvällen. Båda lägenhetens duschrum är fräscha och helkaklade, tvättpelare finns i ett av dem. Genomgående finns känslan av nyskick med fina välbehållna ytskikt. Det trevliga vita köket är modernt och bildar tillsammans med den rymliga matplatsen och stora vardagsrummet en perfekt umgängesdel. I den mer privata delen av lägenheten finns idag 2 sovrum och en walk-in-closet/förråd med fönster, samtliga i insynsskyddat läge. Det största sovrummet är hopslaget av 2 mindre sovrum och ger idag utrymme till t.ex. en skrivbordshörna. Går enkelt att återställa till ursprungliga 3 sovrum i lägenheten om så önskas. Möblerbar hall i vinkel och en väl tilltagen klädkammare finns också. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmänservice, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Mycket nära till bad- och båtplats i Mälaren. Tillträde enligt överenskommelse. Här är lägenheten med det där lilla extra - bör upplevas på plats!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 8 400 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration