Kvartsstigen 10 / Lillsjön / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Enplansvilla i populära Lillsjöområdet!

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
31 600 kr/år
Tomtarea
214 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-01-16
Bostaden är såld!

Denna atriumhus på Kvartsstigen såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kvartsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig enplansvilla i det populära och barnvänliga Lillsjöområdet! Villan har tre bra sovrum, helkaklat badrum, separat wc, separat tvättstuga, ljust kök och stort vardagsrum som kan avgränsas till ytterligare ett sovrum. Visst renoveringsbehov föreligger. Bra förvaringsmöjligheter via ett flertal garderober. Uteplats med markiser i insynsskyddat söderläge. Varmvattenberedare och luftvärmepump från 2007. Gräsbeklädd atriumgård, här finns ett stort förråd och en påbyggd redskapsbod. P-plats i garagelänga med el, 2 extra p-tillstånd, kabel-tv och bredband ingår i samfällighetsavgiften. Kort promenad till förskola, skola, buss, bad och fiske i Lillsjön och Örnässjön samt vacker natur och ny idrottsplats med konstfrusen is. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Resan in till T-centralen tar endast ca. 27 minuter med tåget. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn