Kyrkvägen 20a / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Ett underbart hus & en magisk trädgård för den kräsna!

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
34 535 kr/år
Tomtarea
1 330 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkvägen 20a såldes av oss 2017-05-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En oas! Underbart hus med ett högt vackert läge med en trädgård utöver det vanliga. Huset vänder sig till ett par eller den lilla familjen. Allt är renoverat med största försiktighet för att bevara huset charm och funktionalitet. Välkomna in i en vacker hall med mönstrat golv, vidare in i huset gedigna furugolv och en öppen spis med kassett. Vardagsrummet har dubbla fönster och ingångar, önskas två rum går det enkelt att ordna. Magisk punschveranda alt. matsal med enorma fönsterpartier och ett ljuvligt ljusinsläpp. Köket är stilrent med god förvaring, nås från både hall och matsal. Ljus wc med tvättpelare. Ovanvåningen rymmer ett stort sovrum, ett allrum, en walk in closet och ett stort härligt badrum med både badkar och dusch. Hela huset har vackra fönster och ljusinsläpp från flera håll, rejäla trägolv och målade alt vackra tapeter. Praktisk förvaring i garderober och förråd. Isolerat gästhus finns i anslutning till huset. Parkeringsplats för 2 bilar. Trädgården är ritad och anlagd av en trädgårdsarkitekt och varje detalj är väl genomtänkt. Trådgården rymmer "små rum" och avsatser med sittplatser i skuggan eller solen från tidig morgon till sen kväll. Insynsskyddad och härlig vy över området. Vackra stenmurar, planteringar, berg samt gräsytor. En rofylld plats vilken ger kraft och ny energi, måste upplevas! Kort promenad till centrum och pendeltåg. Tågresan till Stockholm central tar ca 27 minuter. Besiktigat och energideklarerat.
Se förslag på utbyggnad om ytterligare sovrum önskas.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration