Sök Meny
Såld

Upplands-Bro / Kungsängen - Kungsängen centrum / Kyrkvägen 20a

Ett underbart hus & en magisk trädgård för den kräsna!

En oas! Underbart hus med ett högt vackert läge med en trädgård utöver det vanliga. Huset vänder sig till ett par eller den lilla familjen. Allt är renoverat med största försiktighet för att bevara huset charm och funktionalitet. Välkomna in i en vacker hall med mönstrat golv, vidare in i huset gedigna furugolv och en öppen spis med kassett. Vardagsrummet har dubbla fönster och ingångar, önskas två rum går det enkelt att ordna. Magisk punschveranda alt. matsal med enorma fönsterpartier och ett ljuvligt ljusinsläpp. Köket är stilrent med god förvaring, nås från både hall och matsal. Ljus wc med tvättpelare. Ovanvåningen rymmer ett stort sovrum, ett allrum, en walk in closet och ett stort härligt badrum med både badkar och dusch. Hela huset har vackra fönster och ljusinsläpp från flera håll, rejäla trägolv och målade alt vackra tapeter. Praktisk förvaring i garderober och förråd. Isolerat gästhus finns i anslutning till huset. Parkeringsplats för 2 bilar. Trädgården är ritad och anlagd av en trädgårdsarkitekt och varje detalj är väl genomtänkt. Trådgården rymmer "små rum" och avsatser med sittplatser i skuggan eller solen från tidig morgon till sen kväll. Insynsskyddad och härlig vy över området. Vackra stenmurar, planteringar, berg samt gräsytor. En rofylld plats vilken ger kraft och ny energi, måste upplevas! Kort promenad till centrum och pendeltåg. Tågresan till Stockholm central tar ca 27 minuter. Besiktigat och energideklarerat.
Se förslag på utbyggnad om ytterligare sovrum önskas.

Sponsrade länkar
Upplands-Bro / Kungsängen / Kungsängen centrum
Kyrkvägen 20a
Slutpris: 5 600 000 kr
Boarea: 114 kvm
Driftkostnad: 34 535 kr/år
Tomtarea: 1330 kvm
Rum: 4 rum, varav 1 är sovrum
Såld: 2017-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!