Lärksoppsvägen 27

Lärksoppsvägen 27

Slutpris

5 050 000 kr


Norrboda— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Lärksoppsvägen 27


Slutpris
5 050 000 kr

Norrboda— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Trevlig och välskött villa mitt i barnidyll!

Mycket trevlig villa i toppenläge mitt i barnidyllen Norrboda! Huset som byggdes 2006 är modernt och genomtänkt. Sociala ytor nere med fint kök och matplats samt väl tilltaget vardagsrum. Här finns även ett helkaklat duschrum, förråd under trappen och en praktisk tvättstuga med groventré. Övervåningen inhyser en hall med åtkomst till delvis golvlagd vind, fyra bra sovrum och ett fräscht helkaklat familjebadrum med badkar. Flertalet rum har infällda spotlights i taket, huset har dubbla luftvärmepumpar, centraldammsugare, ommålat utvändigt 2016 och fiber 100 Mbit/s indraget 2014. Plan, friköpt och gräsbeklädd tomt omgärdad av en uppvuxen häck. På tomten finns bl.a. svarta vinbär, blåbär, hallon, plommonträd och jordgubbar. Isolerat garage med fjärrstyrd port, gjuten bottenplatta och vattenburen golvvärme med plats för 1 bil samt plats för hela 4 bilar till på den stora asfalterade uppfarten. I den bakre delen på garaget finns ett bra isolerat förråd med praktiskt hyllsystem. Runt huset går en stor altan där solens bana kan följas. På altanen finns ett fantastiskt uterum från Willab Garden 2016 som med sin isolering och gedigna konstruktion förlänger sommaren avsevärt! Utanför uterummet finns ett härligt spabad från Hydropool 2011! Intill denna gata växer den nya handelsplatsen Brunna Park fram där diverse affärer och allmänservice kommer att finnas. Kort promenad till förskola, buss, bad och fiske i Lillsjön och Örnässjön samt vacker natur, högklassisk golfbana och ny idrottsplats med konstfrusen is. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Resan in till T-centralen tar endast ca. 27 minuter med tåget. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
33 091 kr/år
Tomtarea
718 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.