Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Mandolinvägen 1

Här kommer Du inte bara att bo - Du kommer att leva här!

Huset för alla, och samtidigt! Var beredd på att här kommer sommarfesten, kräftskivan, studentmottagningen och julfirandet med hela smala släkten utspela sig! Med sin rymd, snygga moderna kök, nya fräscha badrum, stora umgängesytor kan klockan bli rätt sent också. Och då kan man väl lika gärna stanna kvar och bada i den fullvuxna poolen eller glida över och kolla vad kylskåpet i det fantastiska poolhuset har att erbjuda och sätta sig i bastun en sväng. Övernattning då? Jo, det finns gott om plats i huset och 4 bilar kan stå kvar, 1 i garaget och 3 på uppfarten. Dagen efter kan det vara läge att ta en uppfriskande promenad i det vackra och mycket lugna närområdet för att sedan komma in igen och uppdatera sig om läget via den snabba fiberanslutningen. Mycket härlig hörntomt på ca. 1 100 m² vilket ger en av Brunnas största tomter! Huset består av 7 rum varav 4-5 sovrum. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde i sommar medan pool-locket är öppet - välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Mandolinvägen 1
Slutpris: 5 770 000 kr
Boarea: 170 kvm
Driftkostnad: 46 235 kr/år
Tomtarea: 1 099 kvm
Rum: 7 rum (4-5 sovrum)
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Mandolinvägen