Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Mandolinvägen 1

Här kommer Du inte bara att bo - Du kommer att leva här!

Huset för alla, och samtidigt! Var beredd på att här kommer sommarfesten, kräftskivan, studentmottagningen och julfirandet med hela smala släkten utspela sig! Med sin rymd, snygga moderna kök, nya fräscha badrum, stora umgängesytor kan klockan bli rätt sent också. Och då kan man väl lika gärna stanna kvar och bada i den fullvuxna poolen eller glida över och kolla vad kylskåpet i det fantastiska poolhuset har att erbjuda och sätta sig i bastun en sväng. Övernattning då? Jo, det finns gott om plats i huset och 4 bilar kan stå kvar, 1 i garaget och 3 på uppfarten. Dagen efter kan det vara läge att ta en uppfriskande promenad i det vackra och mycket lugna närområdet för att sedan komma in igen och uppdatera sig om läget via den snabba fiberanslutningen. Mycket härlig hörntomt på ca. 1 100 m² vilket ger en av Brunnas största tomter! Huset består av 7 rum varav 4-5 sovrum. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde i sommar medan pool-locket är öppet - välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Mandolinvägen 1
Slutpris: 5 770 000 kr
Boarea: 170 kvm
Driftkostnad: 46 235 kr/år
Tomtarea: 1099 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-04-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Mandolinvägen