Mandolinvägen 1 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Här kommer Du inte bara att bo - Du kommer att leva här!

Slutpris
5 770 000 kr
Boarea
170 kvm
Driftkostnad
46 235 kr/år
Tomtarea
1 099 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Mandolinvägen såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Mandolinvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset för alla, och samtidigt! Var beredd på att här kommer sommarfesten, kräftskivan, studentmottagningen och julfirandet med hela smala släkten utspela sig! Med sin rymd, snygga moderna kök, nya fräscha badrum, stora umgängesytor kan klockan bli rätt sent också. Och då kan man väl lika gärna stanna kvar och bada i den fullvuxna poolen eller glida över och kolla vad kylskåpet i det fantastiska poolhuset har att erbjuda och sätta sig i bastun en sväng. Övernattning då? Jo, det finns gott om plats i huset och 4 bilar kan stå kvar, 1 i garaget och 3 på uppfarten. Dagen efter kan det vara läge att ta en uppfriskande promenad i det vackra och mycket lugna närområdet för att sedan komma in igen och uppdatera sig om läget via den snabba fiberanslutningen. Mycket härlig hörntomt på ca. 1 100 m² vilket ger en av Brunnas största tomter! Huset består av 7 rum varav 4-5 sovrum. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde i sommar medan pool-locket är öppet - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration