Månstensvägen 16

Månstensvägen 16

Slutpris

5 350 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Månstensvägen 16


Slutpris
5 350 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Alla pratar om att ha bästa läget i området, detta hus har det!

Nu kan ni äntligen sluta leta efter drömhuset, här är det!
Längst in i området med naturen och Lillsjön som närmaste granne finns denna välskötta 1 ½ plans villa från 2002. Tomten omgärdas av gärdesgård som tillsammans med det lugna läget gör att en lantlig känsla infinner sig direkt. Ni slipper frysa om fötterna då hela entréplan har skön vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmepumpen. Huset har ett modernt stilrent kök från 2014 med plats för matbord. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och på övervåningen finns badrum med badkar -perfekt för barnfamiljen. Stort vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till altan med västerläge. Vardagsrummet erbjuder även plats för större middagsbjudningar/kalas. Grovtvättstugan har en praktisk separat ingång. Ovanvåningen har ett allrum med sjöglimt mot Lillsjön, perfekt för barnen att ha ett "eget" vardagsrum. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammaren. Ytterligare två sovrum för barnen/tonåringarna. Friliggande garage med tillbyggd vind.
Lägesmässigt går det inte att få det bättre; ca 120 meter till Lillsjön som erbjuder badplats, skridskoåkning vintertid, motionsspår, minigolf, frisbeegolf och kiosk (sommartid). På kort promenad når man även förskola, skola samt busshållplats. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Resan in till T-centralen tar endast ca. 27 minuter med tåget. Fastigheten är besiktigad & energideklarerad.
Välkomna på visning!


Boarea/biarea
126/27 kvm
Driftkostnad
29 184 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.