Melofonstigen 4, 2 tr / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Från betongren till nyproduktion!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 822 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Melofonstigen såldes av oss 2017-10-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Melofonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brunnas pärla! Denna 3:a om 85 m² är smart ombyggd till en 4:a utan att ta den stora klädkammaren i anspråk. Hypermodern bostad med kvalitet och finish utöver det vanliga. En tydlig röd tråd följer genom lägenheten och kännetecknen är ljuset, färgsättningen och materialvalet - som taget ur ett inredningsmagasin! Varenda pinal är bytt i lägenheten; från golvlister, dörrposter, el (automatsäkringar, jordfelsbrytare, nya uttag och strömbrytare från Schneider), garderober, socklar, trösklar, innerdörrar och belysning till golv, golvvärme, väggytskikt, spotlights, vinkyl, inredning garderober och klädkammare, det toppmoderna köket, det påkostade duschrummet samt all maskinell kvalitetsutrustning (rostfritt Electrolux) - allt anno juli-augusti 2017! Och bäst av allt är att fackmän med behörighet har gjort varenda moment och allt är helt oanvänt! Stor balkong med trätrall 2017 och markis 2017 i västerläge (kvällssol). Fri och trevlig utsikt över området. Ett vindsförråd tillhör lägenheten. Välskött förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd ligger parkering, tvättstuga, idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och busshållplats till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, tågresan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 4 430 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration