Norrbodavägen 7, bv / Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

FIN 3:A I MARKPLAN I LUGNT OMRÅDE

Slutpris
1 290 000 kr
Referensnummer
141 017
Boarea
81 kvm
Avgift
6 204 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
4-våningshus
Såld
2014-05-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrbodavägen 7, bv såldes av oss 2014-05-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 3:a om 81 m² i populärt område på framfart! Denna lägenhet har fönster i 3 väderstreck vilket är sällan återkommande. Hall med praktisk inbyggd garderob med skjutdörrar, ljust kök med snygga detaljer, helkaklat badrum med badkar, tvättpelare och tvättho, rymligt vardagsrum, 2 trevliga sovrum med vardera 3 st. garderober och med fönster i 2 väderstreck. Härlig balkong i sydväst belägen intill ett lugnt och soligt grönområde, ta grinden ner till gräsmattan. Genomgående fräscha ytskikt! Externt förråd om ca. 8 m² utanför husets entré. Promenadavstånd till förskola, skola, matbutik, buss, idrottsanläggning och Lillsjön med bad och strövområden. Omtyckt HSB förening.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.