Norrbodavägen 8, 1tr / Norrboda / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Populär lägenhet, öppet till taknock och med loft!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 637 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrbodavägen såldes av oss 2018-01-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Norrbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och yteffektiv bostad med kloka lösningar gör att dessa 63 m² har nått närapå sin fulla potential. Härlig umgängesyta med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Sovloftet har plats för dubbelsäng och det mindre rummet lämpar sig som kontor/barnrum. Mysig balkong under tak i söder. Rymlig klädkammare samt förråd utanför bostaden ger gott om förvaringsmöjligheter. Populär HSB förening i lugnt och omtyckt område. Norrboda erbjuder ett nytt område med blandad bebyggelse; bostadsrätter, kedjehus och villor. Kort promenad till vacker natur, idrottsplats och sjöarna Örnäs- och Lillsjön. Även förskola och skola finns inom nära avstånd. Finns intresse för golf erbjuder kommunen högklassiga golfbanor som Kungsängen GK och Bro Hof GK. Är hästar mer av intresse finns flera hästgårdar och även den nya galoppbanan Bro Park. Området erbjuder bussförbindelser till Kungsängen station med pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm central. Tågresan till Stockholm City tar ca 27 minuter. Åker du bil är du snabbt ute på E18. Den nya handelsplatsen som ligger på kort promenadavstånd kommer bl.a. att erbjuda matbutik och apotek. Nyöppnade Lidl finns endast ett par hundra meter från bostaden. Välkommen!

Föreningens lån per m² (årsredovisning 2016) är ca 9.486 kr/m².

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration