Norrbodavägen 13, 1 tr

Norrbodavägen 13, 1 tr

Slutpris

1 895 000 kr


Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Norrbodavägen 13, 1 tr


Slutpris
1 895 000 kr

Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Trivsam 2:a med balkong i soligt läge.

Välkommen till en mycket trevlig och yteffektiv bostad med kloka lösningar vilket gör att dessa 63 m² har nått närapå sin fulla potential. Härlig umgängesyta med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovloftet har plats för säng eller kontorsdel och sovrummet har plats för dubbelsäng. Gott om förvaring via stora skjutdörrsgarderober. Mysig balkong under tak i soligt lugnt läge. Rymlig klädkammare i bostaden. Populär HSB förening i lugnt och omtyckt område. Förråd som tillhör lägenheten finns utanför bostaden. Norrboda erbjuder ett nytt område med blandad bebyggelse; bostadsrätter, kedjehus och villor. Kort promenad till vacker natur, idrottsplats och sjöarna Örnäs- och Lillsjön. Även förskola och skola finns inom nära avstånd. Finns intresse för golf erbjuder kommunen högklassiga golfbanor som Kungsängen GK och Bro Hof GK. Är hästar mer av intresse finns flera hästgårdar och även den nya galoppbanan Bro Park. Området erbjuder bussförbindelser till Kungsängen station med pendeltåg mot både Bålsta och Stockholm central. Tågresan till Stockholm City tar ca 27 minuter. Åker du bil är du snabbt ute på E18. Den nya handelsplatsen som ligger på kort promenadavstånd har stora Coop, Biltema, apotek och byggvaruhus. Lidl finns endast ett par hundra meter från bostaden. Välkommen!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 637 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.