Orgelstigen 14 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
26 250 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Orgelstigen såldes av oss 2017-09-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Orgelstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge! Härligt uterum 2005 i väster med skjutbara glaspartier på trädgårdssidan, stor altan av trätrall på entrésidan med morgonsol och mysig balkong i väster. Välplanerade 126 m² med bl.a. ett ljust och hemtrevligt kök, två fräscha helkaklade badrum, fiber indraget 2014, utvändig ommålning i sin helhet 2011, nya isolerglasfönster 2011, fina ekparkettgolv, bastu, ny ytterdörr 2011 och nytt mekaniskt ventilationssystem 2016. Fin gräsbeklädd tomt med inslag av planteringar och berghäll på husets trädgårdssida och entrésida med stenplattor. Garage i länga några meter bort med plats för 1 bil och 1 bil till får plats utanför garageporten. Förråd i anslutning till husets entrésida. Populär gata med sällan återkommande försäljning. Stenkast till skola och förskola, pizzeria, kiosk och restaurang samt strövområden i bl.a. Gröna dalen. Även nära till Coop Forum, golfbana, busshållplats och den framväxande marknadsplatsen i Norrboda. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration