Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Orgelstigen 14

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge!

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge! Härligt uterum 2005 i väster med skjutbara glaspartier på trädgårdssidan, stor altan av trätrall på entrésidan med morgonsol och mysig balkong i väster. Välplanerade 126 m² med bl.a. ett ljust och hemtrevligt kök, två fräscha helkaklade badrum, fiber indraget 2014, utvändig ommålning i sin helhet 2011, nya isolerglasfönster 2011, fina ekparkettgolv, bastu, ny ytterdörr 2011 och nytt mekaniskt ventilationssystem 2016. Fin gräsbeklädd tomt med inslag av planteringar och berghäll på husets trädgårdssida och entrésida med stenplattor. Garage i länga några meter bort med plats för 1 bil och 1 bil till får plats utanför garageporten. Förråd i anslutning till husets entrésida. Populär gata med sällan återkommande försäljning. Stenkast till skola och förskola, pizzeria, kiosk och restaurang samt strövområden i bl.a. Gröna dalen. Även nära till Coop Forum, golfbana, busshållplats och den framväxande marknadsplatsen i Norrboda. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Orgelstigen 14
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 126 kvm
Driftkostnad: 26 250 kr/år
Tomtarea: 175 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Orgelstigen