Orgelstigen 14

Orgelstigen 14

Slutpris

3 600 000 kr


Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Orgelstigen 14


Slutpris
3 600 000 kr

Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge!

Fint och välhållet radhus i ett toppenläge! Härligt uterum 2005 i väster med skjutbara glaspartier på trädgårdssidan, stor altan av trätrall på entrésidan med morgonsol och mysig balkong i väster. Välplanerade 126 m² med bl.a. ett ljust och hemtrevligt kök, två fräscha helkaklade badrum, fiber indraget 2014, utvändig ommålning i sin helhet 2011, nya isolerglasfönster 2011, fina ekparkettgolv, bastu, ny ytterdörr 2011 och nytt mekaniskt ventilationssystem 2016. Fin gräsbeklädd tomt med inslag av planteringar och berghäll på husets trädgårdssida och entrésida med stenplattor. Garage i länga några meter bort med plats för 1 bil och 1 bil till får plats utanför garageporten. Förråd i anslutning till husets entrésida. Populär gata med sällan återkommande försäljning. Stenkast till skola och förskola, pizzeria, kiosk och restaurang samt strövområden i bl.a. Gröna dalen. Även nära till Coop Forum, golfbana, busshållplats och den framväxande marknadsplatsen i Norrboda. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Välkommen!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
26 250 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.