Pettersbergsvägen 17-1002 / Parkstaden / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

ENDAST TVÅ 2:OR KVAR - FÖRST TILL KVARN!

PARKSTADEN
Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
48,5 kvm
Avgift
2 829 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-07-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pettersbergsvägen 17-1002 såldes av oss 2017-07-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden / Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST TVÅ 2:OR KVAR - FÖRST TILL KVARN!
Denna 2:a har ett hörnläge där kök/vardagsrum samt sovrum ligger fritt utan grannar! Marklägenhet med fast pris och uteplats i sydväst!
Hallen har ett praktiskt klinkergolv, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat mycket fräscht badrum, rejält sovrum med ljusinsläpp från två håll.
Boendekostnad ca 4.700 kr/mån efter skattereduktion. Amortering (sparande) på lånet tillkommer. Beräknat på 15 % kontantinsats, ränta 1,6 %. Skattereduktion erhålles med 30 % av räntekostnaden. Drygt ett år till inflyttning! Helt ny lägenhet med alla bekvämligheter. Först till kvarn!

Totalt förmedlas 65 lägenheter i ett 6 våningshus framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Genomgående mycket hög grundstandard i välplanerade lägenheter med fina materialval och ljusinsläpp. De flesta lägenheter har balkong, uteplats alt takterrass. Kök från Marbodal. Helkaklade badrum med golvvärme och infällda spotlights. Förråd till varje lägenhet finns i husets källare. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra. Först till kvarn! Lägenheterna säljs på ritning då huset inte är klart. Planerad inflyttning första halvåret 2018.

För information om alla lägenheter se: prislista, planritningar och lägenhetsbeskrivning under fliken "FAKTA", se "DOKUMENT & LÄNKAR".

Nytt spännande område med en ny handelsplats, lekplats och blandad bebyggelse av bostadsrätter, hyresrätter och villor. Mycket barnvänligt område med närhet till förskola, skola, idrottsanläggning, vacker natur och fina bad vid insjöar (Lillsjön och Örnässjön) samt Mälaren. Önskas äventyrsbad erbjuds det i Bro. Högklassiga golfbanor som t.ex. Kungsängen Golfklubb, Bro Hof och Bro Bålsta. Den nya galoppbanan, Bro Park, finns också i kommunen. Inom kort öppnar Lidl, Stora Coop, Subway, Asian Deli, Apotek,och Biltema m.fl.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration