Pettersbergsvägen 17-1501 / Parkstaden / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

TAKTERRASS OM 71,8 KVM! NYPRODUKTION!

PARKSTADEN
Slutpris
3 395 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 975 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pettersbergsvägen 17-1501 såldes av oss 2017-05-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden / Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

PENTHOUSE MED TAKTERRASS OM 71,8 kvm - Magiskt läge, högst upp i huset med sol från tidig morgon till sen kväll! Unik möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet med detta läge och optimala planlösning!

Fantastiska lägenheter med mycket hög standard, fina materialval och ett härligt ljusinsläpp. Framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Planerad inflyttning juni 2018.

I anslutning till det nya handelsområdet, nära natur/bad och kort avstånd till på/avfarten E-18. Är du golf eller hästintresserad? Då är detta platsen för dig! Kommunen erbjuder flera högklassiga golfbanor samt ridhus och den nya galoppbanan Bro Park. Inom kort öppnar Lidl, Stora Coop, Subway, Asian Deli, Apotek,och Biltema m.fl.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration