Pettersbergsvägen 4, bv / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Splitterny 2:a med stor uteplats mot gården!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
2 896 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på pettersbergsvägen såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på pettersbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för privat visning - välkommen!
Yteffektiv och splitterny 2:a med stor uteplats om 12 kvm mot gården! Hallen välkomnar dig in i lägenheten vilken leder vidare till det fina köket och det ljusa vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot uteplatsen. Rummet ger god plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet intill är rymligt med sina 13,8 kvm, här finns garderober och fönster mot den lugna innergården. Duschrummet, som ligger intill hallen, har lika vackert klinkergolv som hallen vilket ger ett enhetligt intryck. Här finns alla bekvämligheter som golvvärme, handdukstork, god förvaring, tvättmaskin och torktumlare, dusch med vikbara duschväggar av glas och ledspotlights i taket.

Underbar och helt ny lägenhet med den nya handelsplatsen som växer fram i området samt gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf eller ridning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta. Önskas kommunala medel erbjuds buss till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Har du bil? Då finns möjlighet att hyra en p-plats i föreningens garage. Förråd finns till varje lägenhet. Vi ses där!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration