Pettersbergsvägen 4, bv

Pettersbergsvägen 4, bv

Slutpris

1 950 000 kr


Brunna Park— Kungsängen— UPPLANDS-BRO— Nyproduktion

Pettersbergsvägen 4, bv


Slutpris
1 950 000 kr

Brunna Park— Kungsängen— UPPLANDS-BRO— Nyproduktion

Splitterny 2:a med stor uteplats mot gården!

Ring för privat visning - välkommen!
Yteffektiv och splitterny 2:a med stor uteplats om 12 kvm mot gården! Hallen välkomnar dig in i lägenheten vilken leder vidare till det fina köket och det ljusa vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot uteplatsen. Rummet ger god plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet intill är rymligt med sina 13,8 kvm, här finns garderober och fönster mot den lugna innergården. Duschrummet, som ligger intill hallen, har lika vackert klinkergolv som hallen vilket ger ett enhetligt intryck. Här finns alla bekvämligheter som golvvärme, handdukstork, god förvaring, tvättmaskin och torktumlare, dusch med vikbara duschväggar av glas och ledspotlights i taket.

Underbar och helt ny lägenhet med den nya handelsplatsen som växer fram i området samt gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf eller ridning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta. Önskas kommunala medel erbjuds buss till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Har du bil? Då finns möjlighet att hyra en p-plats i föreningens garage. Förråd finns till varje lägenhet. Vi ses där!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 896 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-08-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.