Pettersbergsvägen 4, bv / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Rymlig 2:a om ca 60 kvm, med uteplats om 12 kvm!

Boarea
59,8 kvm
Avgift
3 239 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på pettersbergsvägen såldes av oss 2018-11-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på pettersbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en 2:a om ca 60 kvm, med 12 kvm uteplats! Nybyggd lägenhet med hög standard. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch med glasdörrar samt en praktisk kombimaskin. Mycket väl genomtänkt planlösning. Garage, förråd och parkeringsplats finns tillgängligt. Nära till skola, förskola samt livsmedelsbutik och apotek bl.a.

På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen som växer fram och Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar kommun och området att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration