Pettersbergsvägen 4, bv / Kungsängen / Upplands-Bro

Rymlig 2:a om ca 60kvm, med uteplats!

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea
59,7 kvm
Avgift
3 236 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pettersbergsvägen såldes av oss 2018-05-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Pettersbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning till en rymlig nyproduktion med öppna ytor och bra planlösning! Lägenheten är utrustad med moderna vitvaror, diskmaskin, rymlig kyl och frys, tvättmaskin och torktumlare samt micro. Badrummet är helkaklat och har justerbar golvvärme. En trevlig uteplats om 7.5 kvm mot innergården finns. I övrigt så medföljer ett källarförråd. Utgång till rymliga garaget finns via hissen, garagedosa medföljer lägenheten.

Betalningar baserade på en 15% kontantinsats, ett 30%itgt ränteavdrag samt 1.59% i bolåneränta:
Månadsavgift inkl. TV/Internet: 3.535kr
Räntekostnad per månad: 1.652kr
Amortering per månad (2%): 2.977kr (Avbetalning av ditt lån)

På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen som växer fram och Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar kommun och området att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration