Prästhagsvägen 13, 2 tr / Strandvägsområdet / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Unik och vacker 2:a intill Mälaren med egen takterrass!

Slutpris
1 870 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 616 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästhagsvägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Prästhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandvägsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten för Dig som söker det där "lilla extra"! Unik 2:a om 51 m² belägen högst upp i ett vackert hus anno 1914! Trappen i huset leder upp till ytterdörren på denna våning som ensam innehar hela vindsplanet och bjuder på sjökontakt från ett par fönster. Vackra trägolv, tak med synliga träbalkar, snyggt och modernt kök, fräscht helkaklat duschrum, vacker fungerande kakelugn i sovrummet, klädkammare och förråd samt dubbla utgångar till en fantastisk takterrass i söder! Huset, som renoverats i sin helhet 2008-2014, har bl.a. 3-glas fönster, bergvärme, fiber, källare med externa förråd och nyrenoverad tvättstuga. Föreningen har till sitt förfogande en båtplats samt brygga i Mälaren 75 meter från huset. Nära Kungsängen centrum med diverse butiker, allmänservice, restauranger etc. Buss och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd, resan tar ca. 27 minuter med pendeltåget in till Stockholms Central och går i kvartstrafik. Promenadavstånd till badplatser, båtplats och fina natur- och strövområden. Tillträde enligt överenskommelse. Kom och upplev dåtid och nutid i en perfekt harmoni!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration