Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Strandvägsområdet / Prästhagsvägen 13, 2 tr

Unik och vacker 2:a intill Mälaren med egen takterrass!

Lägenheten för Dig som söker det där "lilla extra"! Unik 2:a om 51 m² belägen högst upp i ett vackert hus anno 1914! Trappen i huset leder upp till ytterdörren på denna våning som ensam innehar hela vindsplanet och bjuder på sjökontakt från ett par fönster. Vackra trägolv, tak med synliga träbalkar, snyggt och modernt kök, fräscht helkaklat duschrum, vacker fungerande kakelugn i sovrummet, klädkammare och förråd samt dubbla utgångar till en fantastisk takterrass i söder! Huset, som renoverats i sin helhet 2008-2014, har bl.a. 3-glas fönster, bergvärme, fiber, källare med externa förråd och nyrenoverad tvättstuga. Föreningen har till sitt förfogande en båtplats samt brygga i Mälaren 75 meter från huset. Nära Kungsängen centrum med diverse butiker, allmänservice, restauranger etc. Buss och pendeltåg finns inom 5 minuters gångavstånd, resan tar ca. 27 minuter med pendeltåget in till Stockholms Central och går i kvartstrafik. Promenadavstånd till badplatser, båtplats och fina natur- och strövområden. Tillträde enligt överenskommelse. Kom och upplev dåtid och nutid i en perfekt harmoni!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Strandvägsområdet
Prästhagsvägen 13, 2 tr
Slutpris: 1 870 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 3 616 kr/mån
Driftkostnad: 515 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Prästhagsvägen