Rankhusvägen 40

Rankhusvägen 40

Slutpris

4 000 000 kr


Kungsängen, gamla delen— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Rankhusvägen 40


Slutpris
4 000 000 kr

Kungsängen, gamla delen— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

I Kungsängens centrum men ändå privat och avskilt!

Se priset! Belägen i den gamla och populära delen av Kungsängen. Gångavstånd till buss och pendeltåg. Granne med allmänning. Bergvärmeanläggning från 2011. Härligt inglasat uterum i söder. Matkällare och vinkällare. Braskamin med kassett i entréplan och öppen spis i källaren. Gott om diverse förvaringsutrymmen. Öppen fiber är indraget till huset. Uppvuxen trädgård med bl.a. större träd, fruktträd, bärbuskar och blomrabatter, på tomten finns ett härbre (litet förråd). Insynsskyddat läge. 6 rum varav 3-4 sovrum. Kort promenad till centrum med diverse allmänservice. 5 min på cykel ner till bad- och båtplats i Mälaren. 5 min med bil till förstklassig golfbana, 10 min till ytterligare högklassiga golfbanor, travbana och flera ridhus. Välmående hus men i visst renoveringsbehov. Besiktigat och energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. OBS! Avstyckning pågår, läs mer under tomtavsnittet och kika på bifogade dokument. Delen av fastigheten som säljs med detta hus kommer vara väl uppmärkt på visningen. Garaget/gästhuset kommer att rivas i samband med nybyggnation på den avstyckade delen av fastigheten och ingår ej i köpet. Välkomna in från decembermörkret!


Boarea/biarea
82/110 kvm
Driftkostnad
28 565 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-12-22

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Rankhusvägen såldes av oss 2016-12-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rankhusvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.