Ringvägen 10, 4tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Stambytt 4:a centralt belägen i Kungsängens centrum

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
81,9 kvm
Avgift
4 608 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett perfekt läge i Kungsängens centrum finns denna fina 4:a för dig som vill ha promenadavstånd till butik, pendeltåg och service. Föreningen har nyligen genomfört stambyte vilket medfört att denna lägenhet har ett helt nyrenoverat stilrent badrum. Planlösningen är praktiskt med tre bra sovrum samt ett hemtrevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer. Balkong i väst som vetter mot den trevliga innergården. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 3 640 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration