Ringvägen 8, 4 tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Stambytt gavel-2:a om 55 m² med Mälarutsikt!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
55,1 kvm
Avgift
3 407 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en gavel-2:a på femte våningen med Mälarutsikt! Stambyte är nyligen utfört i föreningen (2017), med helkaklat duschrum, golvvärme, spotlights och vägghängd WC. Inglasad balkong i bästa sydostläge med Mälarutsikt! Lägenheten ligger i centrala Kungsängen med butiker, livsmedel och pendeltåg inom ett par minuters promenad. Bostaden är 55 m² stor och har ljusinsläpp från två väderstreck. Uppskattad och stabil HSB-förening med låg belåning (4 953kr/kvm år 2018).

Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration