Ringvägen 12, 5tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

2:a om 53 kvm på 6:e våningen med Mälarutsikt!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
53,2 kvm
Avgift
3 790 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

300.000 SEK UNDER SENAST SÅLDA 2:a!
Balkonger ska byggas ut, går från 1m till 2m i djup (ca).

Varmt välkommen till en trevlig 2:a på 6:e våningen, fantastisk utsikt mot Mälaren. Inglasad balkong i österläge med morgon- och förmiddagssol. Föreningen har nyligen låtit genomföra ett stambyte. Badrummet är helkaklat, med golvvärme och uttag för kombimaskin.
Från lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg. Prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Mycket populär och välskött förening med god ekonomi.

Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på gröna udden bland annat. Fina naturområden på cykelavstånd med gott om svamp och bär samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Till lägenheten finns det ett vindsförråd och i källaren finns det tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration