Ringvägen 14, bv / Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Äntligen en 1:a i centrum!

Slutpris
1 480 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 873 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-03-19. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pass på! Tillfälle att förvärva en 1:a om 41 m² med balkong under tak i rakt västerläge! Perfekt läge mitt i Kungsängens centrumkärna med 2 minuters promenad till affärer, restauranger och allmänservice m.m. Rymlig hall med hela 5 garderober, säkerhetsdörr och möjlighet till skrivbordshörna. Stort kök med matplats. Vardagsrum och sovrum delar lätt på det stora rummet som har utgång till balkongen. 2019 sker renovering av balkongerna som blir hela 1 meter djupare och får inglasning! Mycket fint helkaklat duschrum från 2016! Stabil och uppskattad HSB förening som har genomfört ett traditionellt stambyte 2016-2018. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan och tvättstuga i källarplan samt nära till parkeringsplats. Grön fin gård med grill- och uteplats, fotbollsplan samt lekplats. På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina strövområden, ridskola/stall samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration