Ringvägen 14, 3tr / Kungsängens centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Fin 2:a med nyrenoverat badrum och stor ny inglasad balkong mitt i Kungsängens centrum.

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
53.2 kvm
Avgift
3 833 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängens centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visning!
Trevlig lägenhet om ca 52 m² i Kungsängens centrum, 30 min från City. Den välplanerade bostaden har en stor inglasad balkong från 2019 med sjöglimt. Nytt fräscht badrum med golvvärme från 2018 då stammarna byttes. Föreningen har även dragit om elen 2018 (idag automatsäkringar med jordfelsbrytare). Samtliga väggar i lägenheten är ommålade och parkettgolvet i vardagsrummet slipades om 2016. Ett par minuter från pendeltåget som tar dig till Stockholm city på 27 minuter.

På vinden finns förråd och i källaren tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Flexibelt tillträde.
Mycket stabil bostadsrättsförening vars lån per m² är 5457 kr/m² enl. senaste årsredovisning (2018).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.